Kik vagyunk?

Mi, a TechnoQua cégcsoport szakértői közel 100 év munkatapasztalatát és több, mint 1000 cég működése ismeretének előnyeit kínáljuk.

Bővebben...

"A legjobb egy ISO" ezt egyre többen tudják…

Néhány érv amellett, hogy miért pont a TechnoQua szakértőit válassza ISO 9001 minőségirányítási-, ISO 14001 környezetközpontú- és MEBIR rendszereinek kiépítéséhez ...

Szakértőink átlagosan 2,5 diplomával rendelkeznek...

Bár szerintünk az elméleti alapok megléte fontos, ez csak beugró az eredményes szakmai munkához. Alapképzettségeink a legtöbb mérnöki- és közgazdasági szakterületet lefedik, képesítéseink az informatikától a képzéseken át a menedzsmentig (MBA) terjednek. Richard Gere után szabadon a Pretty Woman-ből: "kijártunk mindent, amit lehetett!" Ezzel együtt egyik alapelvünk a munkánkban 20% elmélet, 80% gyakorlat!

Személyenként négy-öt iparágban szereztünk évtizedes szakmai tapasztalatokat, gyakorlatot…

Ezért sikeresen és megalapozottan vállalkozunk – néhány kivétellel – a legtöbb tevékenységi terület ISO-rendszerének kialakítására. Így dokumentációinkban nincsenek sem hiányok, sem haszontalan, papírgyártó töltelékelemek. Irányítási rendszereink gyakorlatorientáltak és a működést átláthatóan támogatják. Amihez nem értünk azzal nem is próbálkozunk. Van néhány iparág, üzletág, amiben nem szereztünk kellő jártasságot. Az ilyen igényekre próbálkozás helyett, széles szakmai ismeretségi körünkből kiválasztjuk a téma igazi szakértőit s "tanácsadási brókerként" őket ajánljuk. (Ingyen, mert a tisztességes brókert nem az ügyfél fizeti.) Yoda mester mondja: "Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Felkészítőként és auditorként is dolgozunk párhuzamosan…

Amellett, hogy 14 éve foglalkozunk ISO 9001-es, megjelenésüktől az ISO 14001-es és az ISO 27001-es rendszerek kiépítésével és azok szakmai alapú gyakorlati működtetésével, Magyarország 5-6 legjelentősebb tanúsító intézetének rendszeresen foglalkoztatott tanúsító auditorai is vagyunk. Irányítási rendszereinkbe így nem kell "beleauditálni" az értelmet. "Szituációs szókincsünk" meglehetősen bőséges, hiszen az elmúlt évtizedekben eddig több mint ezer (nem elírás, 1000) szervezet működésébe tekinthettünk be, talán nem véletlenül.

Nem bújtatjuk uniformisba megrendelőinket…

A cég állapotának, lehetőségeinek, igényeinek és céljainak megfelelően alakítjuk ki a szabványos menedzsment rendszereket. Ezekre 5-féle csomagot dolgoztunk ki, a rendszerépítés időszükségletét, lépéseit és feltételeit illetően. Ezek mellett természetesen lehetőség van a csomagelemek kombinációira, vagy egyedi elképzelések szerinti rendszerépítésre is. A végeredmény ugyanaz, - működőképes, tanúsított irányítási rendszer - csak a hozzá vezető út más!

Fizetési könnyítéseket ajánlunk…

Ahhoz, hogy a rendszerépítésnek ne legyen anyagi akadálya, csomagjaink bemutatásánál leírtuk, hogy tanácsadói díjainkat milyen fizetési feltételekkel, könnyítésekkel képzeljük el. Ezek lehetnek részletfizetési-, halasztott/késleltetett díjfizetési kedvezmények (vagy ezek kombinációi). Abban az esetben, ha a megrendelő szervezet szakembere(i)től a rendszerépítés folyamatában értékelhető szakmai segítséget kapunk, ezt díjvisszatérítéssel honoráljuk.